Q Norges Blogg

Vår Nye Bevissthet...

Nyheter fra hele verden 29.Juli - 2020

Nyheter fra hele verden 29.Juli - 2020

India har forbudt 47 flere kinesiske apper bare uker etter å ha forbudt 59 av dem, inkludert TikTok, en video-delende sosialt nettverk-app som eies av ByteDance, et Beijing-basert internett-selskap. "Vi har forbudt 47 mobilapper fra Kina i denne pågående øvelsen, som fremhever regjeringens alvor om datasikkerhet og sikkerhet," sa en indisk tjenestemann i informasjonsdepartementet, som ba om å være anonym.

Den franske regjeringen har gjennom det franske byrået for utvikling (AFD) gitt et tilskudd på 1,5 millioner euro (1,7 millioner dollar) for å hjelpe til med å gjenopprette Kambodsjas turistsektor etter pandemien, ifølge det kambodsjanske turistdepartementet. Kambodsjas turistsektor er blitt hardt rammet under COVID-19-utbruddet på grunn av tapet av utenlandske besøkende som følge av at flyreiser fra mange land ble stoppet. Departementet anslo at rundt 2.956 turismrelaterte virksomheter i Kambodsja i mai er stengt, og etterlatt ytterligere 45 405 personer ledige.

Indonesisk politi har siktet ytterligere fire personer i forbindelse med angivelig tortur i hjel av et indonesisk besetningsmedlem funnet i en fryser ombord i et kinesisk fiskefartøy, sa myndighetene mandag (27. juli). De var ledere ved indonesiske rekrutteringsbyråer som ansetter lokale - som 20 år gamle Hasan Apriadi, som døde forrige måned - for å jobbe på kinesiske skip, opplyser politiet. En kinesisk tilsynsfører på Lu Huang Yuan Yu 118-skipet er siktet i Apriadis død og for overgrep mot annet indonesisk mannskap. I alt står seks rekrutteringsbyråsjefer nå tiltale for menneskehandel, inkludert påstander om at de løy for flere titalls indonesere som er plassert ombord på kinesiske fiskefartøyer ved å si at de ville jobbe som servitører eller ansatte i utsalgsbutikker i utlandet, sier politiet. "De mistenkte engasjerte seg i ulovlig rekruttering og lurte ofrene med falske løfter," sa Arie Dharmanto, direktør for den generelle kriminalitetsenheten for Indonesias Riau Islands-provins. De mistenkte står også overfor siktelser for at de bevisst satte besetningsmedlemmene, og kan bli rammet med en maksimal livstidsdom dersom de ble funnet skyldige, ifølge politiet.

Store utenlandske lån blir gitt til suverene nasjoner av Verdensbanken, IMF og lignende. Men betingelsene som følger med disse lånene blir sjelden fortalt av myndighetene til innbyggerne. En nylig sak i Hviterussland har utsatt forholdene som disse byråene har lagt for lån som gis for COVID-19. Presidenten i Hviterussland har utsatt at Verdensbankens koronavirusstøtte kommer med betingelser for å innføre ekstreme låstiltak, for å modellere deres koronavirusrespons på den fra Italia og til og med endringer i den økonomiske politikken som han nektet å være "uakseptabel".

En voksende trusselaktør ut av Kina er sporet til en ny hackingkampanje rettet mot offentlige etater i India og innbyggere i Hong Kong som har til hensikt å stjele sensitiv informasjon, avslørte cybersecurity-firmaet Malwarebytes i den siste rapporten. Angrepene ble observert i løpet av den første uken i juli, sammenfallende passering av kontroversiell sikkerhetslovgivning i Hong Kong og Indias forbud mot 59 kinesiske apper av hensyn til personvern, uker etter en voldelig trefning langs grensen til India-Kina. Malwarebytes tilskrev angrepet med "moderat selvtillit" til en ny kinesisk APT-gruppe, og sa at de var i stand til å spore sine aktiviteter basert på de "unike phishing-forsøkene" som ble utformet for å kompromittere målene i India og Hong Kong.

I dag ser slutten på et musikkmagasin som ble født av Live Aid og CD-en kom. Q ble startet i 1986 av tidligere Smash Hits-forfattere David Hepworth og Mark Ellen, som ønsket å gi leserne et blankt, til tider irreverent produkt av høy kvalitet.

[Tip of The Iceberg] Dager etter at Goldman Sachs gikk med på å gaffel over nesten 4 milliarder dollar til den malaysiske regjeringen som bot for å hjelpe og støtte kriminelle som plyndret mer enn 4 milliarder dollar fra 1MDB (et suverent formuefond finansiert av flere obligasjonslån tegnet av Goldman Sachs), tidligere malaysisk statsminister Najib Razak er funnet skyldig på 7 siktelser relatert til skandalen. Tiltalen mot Najib, som fungerte som statsminister fra 2009 til 2018, innebar overføring av RM42 millioner fra tidligere 1MDB-enhet SRC International til hans personlige bankkontoer i 2014 og 2015.

NY Sjælland har suspendert sin utleveringsavtale med Hong Kong og gjort en rekke andre endringer i lys av Kinas beslutning om å vedta en nasjonal sikkerhetslov for Hong Kong, sa utenriksminister Winston Peters tirsdag (28. juli).

I en merkelig og enestående kjennelse har Irans høyesterett overlevert eierskapet til deler av landets høyeste fjell, Mount Damavand, til en organisasjon som opererer under direkte tilsyn av øverste leder Ali Khamenei. Basert på tradisjoner og regler for den religiøse kanonen Sharia, blir begavelser "testamentert til from bruk" som beboelse for de fattige og bøker for bruk av lærde menn og kvinner. Tidligere, i en lignende sak, Iran

ian Høyesterett hadde utelukket en klage fra Natural Resources Office og overlevert tittelen 5 600 hektar skogarealer i White Forest-regionen som skal brukes av Endowments Organization. Noen iranere på sosiale medier har sagt at landet er gitt til Friday Prayer Imam fra Sari i Mazandaran-provinsen som skal brukes til utvikling og bygging av villaer.

Garmin, produsenten av treningssporere, smartur og GPS-baserte bærbare enheter, arbeider for tiden med et stort verdensomspennende serviceavbrudd etter å ha blitt rammet av et målrettet ransomware-angrep. Selskapets nettsted og Twitter-kontoen sier: "Vi opplever for øyeblikket et strømbrudd som påvirker Garmin.com og Garmin Connect." ”Dette strømbruddet påvirker også kundesentrene våre, og vi kan foreløpig ikke motta samtaler, e-postmeldinger eller nettprat. Vi jobber med å løse dette problemet så raskt som mulig og beklager dette. " Som et resultat ble selskapet i går tvunget til å midlertidig stenge noen av sine tilkoblede tjenester, inkludert Garmin Express, Garmin Connect mobil og nettstedet - som begrenser millioner av brukerne sine fra å få tilgang til skytjenestene eller til og med synkronisere klokkene sine lokalt til appen .

En 63 år gammel kvinne ble drept i et sjeldent haieangrep utenfor kysten av Maine mandag. I et Facebook-innlegg mandag sa Maine Marine Patrol at den undersøkte kvinnens død. Hendelsen fant sted i Casco Bay nær Bailey Island, som er en del av byen Harpswell i Cumberland County. Ifølge Marine Patrol rapporterte et øyenvitne at kvinnen svømte utenfor kysten i nærheten av White Sails Lane da hun ble skadet i det som så ut til å være et haiangrep, ”ble personen erklært død som etter å ha blitt brakt til kyakere i nærheten.

På tampen av en Big Tech antitrusthøring som siterer videobevis gravd opp av Project Veritas, har en republikansk kongressmedlem henvist Facebook-administrerende direktør Mark Zuckerberg til justisdepartementet for å ha løyet til kongressen om politisk skjevhet. Zuckerberg har angivelig kommet med "vesentlig falske uttalelser til kongressen under ed" under de felles høringer 10.-11. April i 2018, skrev rep. Matt Gaetz (R-Florida) i et brev adressert til statsadvokat William Barr mandag. Selv om Facebook-administrerende direktør "gjentatte ganger og kategorisk benektet noen skjevhet mot konservative taler, personer, politikk eller politikk" og "avfeide forslaget om at Facebook utøver enhver form for redaksjonell manipulasjon," har nyere rapporter fra Project Veritas vist "rikelig med bevis av slik skjevhet og manipulasjon, ”skrev Gaetz. Den kriminelle henvisningen for Zuckerberg kommer på hælene på undercover-innspillinger utgitt av Project Veritas med FB-innholdsmoderatorer som Lara Kontakos som sa "Hvis noen har på seg en MAGA-hatt, vil jeg slette dem for terrorisme."

Singapore - Maserati-sjåføren ble forhindret fra å kjøre for livet, fengslet mer enn fire år for å ha dratt politibetjent i fluktbud. For å ha dratt en trafikkpolitimann med bilen sin mer enn 100 meter i et rømningsbud, ble en Maserati-sjåfør tirsdag (28. juli) dømt til livsvarig inhabilitet fra å kjøre bil, på topp av fire år og syv måneders fengsel og en 3.700 dollar fint. 17. november 2017 kjørte Lee, som på det tidspunktet hadde forbud mot å kjøre, Maserati sin for å samle en bærbar datamaskin fra en mann på Bedok Reservoir Road. Politibetjent Khairulanwar Abd Kahar - som var i uniform og på en patruljemotorsykkel - hadde oppdaget at han kjørte uten sikkerhetsbeltet på og signaliserte at han skulle stoppe. Staffsersjant Khairulanwar's uniform ble senere fanget i førerdøren til bilen, og han ble dratt sammen med det bevegelige kjøretøyet. Lee kjørte 124 meter med betjenten hengende på døren, i en hastighet fra 79 til 84 km. Offiseren falt senere av og fikk mer enn 20 dager medisinsk permisjon.

En venn av Ghislaine Maxwell er sikker på at hun vil inngå en pleaavtale, dispensere prins Andrew og bli løslatt fra fengsel om bare "noen få år." Vennen sa at de forventer at den britiske sosialisten og media-arvingen "overlever" saken, ettersom hun avventer rettssak over de påståtte koblingene til den avdøde pedofile finansmannen Jeffrey Epstein. Maxwell har fengsel i opptil 35 år i fengsel etter å ha erklært seg skyldig på seks siktelser. Hun skal stå til rettssak i juli neste år påstander om at hun var Epsteins "hallik" og sjefsaktivering. En gammel venn av Maxwell tror hun sannsynligvis vil få en koselig avtale med påtalemyndigheter med tanke på at hun kunne snu noen mektige og innflytelsesrike venner av Epstein over deres påståtte involvering i hans sexring. Imidlertid la kameraten til at Maxwell også ville bruke en hvilken som helst bønneavtale som en mulighet til å "dispensere" vanæret prins Andrew, hertugen av York, over hans påståtte koblinger til saken.

Nyheter fra hele verden 29.Juli - 2020 - https://www.disclosurenews.it/en/news-burst-29-july-2020-live-feed/


Forside

Kontakt Oss

Powered by LeA iTcontrol