Q Norges Blogg

Vår Nye Bevissthet...

MATT KAHN – Our Incredible Journey Of Experiencing The Oneness Of All That We

MATT KAHN – Our Incredible Journey Of Experiencing The Oneness Of All That We

Video – “Experience The Oneness Of All That You Are ! With Matt Kahn”

Vår utrolige reise med å oppleve enhetene i alt det vi er av Matt Kahn

Som du vet, er planeten vår i en utrolig oppstigningsprosess ,, og for å hjelpe deg gjennom denne prosessen, la oss utforske gavene og mulighetene Universet innleder, på alle våre vegne, for å flytte bevisstheten utover den surrealistiske intensiteten til en raskt -bytter verden. På dette tidspunktet utvider universet den kollektive bevisstheten ved å hjelpe utviklende vesener som deg selv å bli bevisst og fortsette prosessen med å avdekke kjernebegrensende oppfatninger ut av din cellulære minne.

Dette betyr at til tross for tingene du har tenkt å manifestere, universet hjelper deg å erkjenne din mest kjernebegrensende tro ved å sette deg inn i omstendigheter og lede deg gjennom en rekke utfall for å hjelpe deg å legge merke til de mest begrensende ideene du konkluderer om deg selv, livet, eller din plass i kosmos. For å hjelpe deg med å gå gjennom denne prosessen med største nåde, kan du stille deg følgende spørsmål:

Når noe ubehagelig, upraktisk eller uventet skjer, hvilken grunn gir du for hvorfor det oppstår?
Lurer din kne-rykk på hva du gjorde galt for å få til dette?
Håper du å finne leksjonen så raskt som mulig, for å komme lenger enn oppfatningen av straff?
Gjør du indre arbeid så intenst, som en måte å prøve å bli bedre i stand til med en kilde som bare elsker og elsker deg akkurat som du er?
Gjør du altfor åndeliggjør perfeksjonen av guddommelig timing ved å tildele skylden til egoets oppførsel, en tro på at vibrasjonen din må være lav som et resultat av slike utfall, eller bare holde forestillingen om at du ikke må være verdig alt du ønsker å ha ?
Dette kan være noen ganske dristige spørsmål, men det er fortsatt viktig å stille dem for å hjelpe deg å se gjennom slør av konsepter du kanskje uvitende og så uskyldig bruker for å holde deg i søvn i en drøm om belønning og straff.

Når du fortsetter å våkne, begynner du å utforske et univers som alle er belønning uten straff utenom de begrensende og ofte hjerteskjærende konklusjonene vi har en tendens til å trekke som svar på den tids utfoldelse.

Som en del av den menneskelige tilstanden trekker mennesker ofte konklusjoner som svar på utfallet som en måte å opprettholde en viss sans for kontroll. Troen har en tendens til å være: hvis jeg kan forstå hvorfor noe skjer, vil jeg kunne vite hva jeg kan gjøre for å bevege meg gjennom det eller til og med forvandle det til større omstendigheter for meg selv og andre.

Som alltid er det alltid en sannhetskjerne gjemt i troen på våre dypeste forvrengninger av virkeligheten. Det er sant, hvis du kunne forstå hvorfor noe skjer, vil du kunne vite hva du kan gjøre for å bevege deg gjennom det eller til og med forvandle det til større omstendigheter for deg selv og andre.

Og likevel trenger du ikke klandres som den negative årsaken til noe bestemt resultat, som om du må være skyld i en eller annen form for feil å gjøre bare fordi ting ikke går slik du hadde håpet eller så for deg.

Ettersom universet hjelper deg å ta tak i dine mest begrensende oppfatninger du har om deg selv, andre, verden og virkeligheten som helhet - hovedsakelig med fokus på den begrensende troen du har om deg - det hjelper til med å utvide din oppvåkningsbevissthet ved å kunne å hedre den ofte illusive og mystiske prosessen med transmutasjon.

Video – “Experience The Oneness Of All That You Are ! With Matt Kahn”

Transmutasjon fungerer som en hellig ild som brenner opp alt som ikke lenger tjener deg hver gang du følelsesmessig blir utløst eller vendt mot deg selv som svar på utfall eller andres oppførsel.

Jo mer du vet at livet vil bli uansett omstendighet som er nødvendig for å hjelpe deg med å undersøke den begrensende oppfatningen du holder for å være sann om deg selv, jo lettere er det å gi slipp på å trenge at ting skal være noen spesiell måte for å oppdage lykken , helhet, inspirasjon og glede som du søker.

Det hjelper deg også å øke forståelsen for samskaping utenfor grensene for egoets forståelse. Samskaping er ekte, men du er ikke alene ansvarlig for hva som kommer eller går.

Siden samskaping refererer til et samarbeid, hjelper det deg å forstå at partnerskapet ditt med universet lar enhver grad av omstendigheter manifestere seg, ikke på grunn av insistering av personlig vilje, men gjennom nåden av guddommelig timing som gjør alt i sin uendelige kraft for å hjelpe deg å bli det hjertesentrerte, legemlige og fullt integrerte bevisst guddommelige menneske du ble født til å være.

Etter hvert som det blir ryddet mer plass for å tillate en slik legemlig og integrert nærvær av sjelen din å bevege seg dypere inn i din fysiske kropp, kommer du til å innse at den virkelige oppfyllelsen du har søkt etter kommer fra å være i samsvar med ånden oftere enn ikke, og ikke nødvendigvis avhengig av hva du har, ikke har, vil, eller harme andre for å ha.

Dette er grunnen til at universet lager personlige og kollektive hodeskrapende scenarier, der spesifikke versjoner av deg, sammen med andre karakterer, dukker opp for å oppføre deg på måter som lar deg se på den begrensende troen som kan oppstå som respons.

Fordi adressering av kjernebegrensende tro er så front og sentrum for så mange akkurat nå, er nøkkelen på dette tidspunktet å være mer medfølende med deg selv enn noen gang før. La deg trekke fra kroken ved å la deg komme inn i en virkelighet der ting ikke skjer på grunn av noe du gjør eller ikke gjør.

Fordi avvikling av begrensende kjernetro overgir deg utover grensene for psykologisk fengsel, er det veldig vanlig akkurat nå å ha en opprørsk karakter når det gjelder selvpålagte regler og stivhet.

For eksempel, hvis du er i renselse, ikke bli overrasket over ønsket eller sannsynligheten for juks, bare for å vite at du har rett til å gjøre som du ønsker og være som du måtte gjøre.

Avsløringen av begrensende kjernetro forsterker også tendensen til emosjonell spising, i forsøk på å søke surrogat former for trøst, ettersom troen som en gang tilbød trøst ses å ha overstyrt sin velkomst.

Det er ingen tvil om at ettersom alle selvstykkene blir satt sammen igjen under din oppvåkningsreise, vil det være en bemerkelsesverdig forskjell i din tilpasning av valg, men denne prosessen er ikke noe ditt ego kan mikrostyre eller kontrollere.

På denne kritiske tiden med indre alkymisk transmutasjon, er de essensielle åndelige praksis de som er forankret i selvkjærlighet og selvoppdagelse.

Det er en tid hvor du virkelig trengs som den som kan levere lyset fra kildeenergi i ditt vesen ved hvor autentisk og oftere du tør å elske deg selv, samtidig som du aksepterer at alt skjer for å innlede en ny versjon av deg og en nylig transformert virkelighet og ikke på grunn av noe du gjorde 'galt' på noen måte.

I løpet av denne fasen av transmutasjon er det naturlig å ha voldsomme lyster, føle seg sur, gal, forvirret eller forferdet av livets voksende liste over usikkerheter, en økning i fysisk eller emosjonell smerte - inkludert smerter i hodet ditt, så vel som elektrisk bølger og støt langs viktige meridianpunkter.

Slike symptomer, selv om de representerer bevis for transmutasjon pågår, fungerer også som påminnelser om å være skånsomme mot deg selv når du beveger deg utover terskelen til denne evolusjonsprosessen.

Etter hvert som tempoet i livet bremser for å gi deg et mer direkte syn på innerarbeidet i en kondisjonert fortid, er du i stand til å kutte snorene til hvert eneste anker og seile langs vår mest mirakuløse reise til nye oppdagelseshav.

Med mindre trykk og stivhet overveldende en allerede overveldende tid i jordens historie, begynner tegnene på en nyoppvåkende verden å dukke opp i skjønnheten i hverdagen din.

Fra mitt hjerte til ditt, takk for at du er her, holder deg på kursen og er en slik instrumentell katalysator for å sikre at kjærlighetens vibrasjon kanaliseres inn i ditt hjerte og virkelighet, uansett hvor skammelig, uverdig eller frakoblet noen tro antyder deg å være. På universets vegne, takk for at du er deg akkurat som du er.

Måtte universet vise deg nøyaktig hvordan kjærlighet alltid har det endelige ordet, uansett omstendighetene du ser. Kjærligheten vinner alltid.

All For Love, Matt

Uendelige velsignelser med de høyeste guddommelige energier av Guds kjærlighet, opplysning, helbredelse, fred, glede og overflod som er guddommelig perfekte for hver av dere i hvert øyeblikk, Steven Hutchinson

Video - “Regenerasjonshemmeligheter og energifrekvenser som vil hjelpe kroppen din å blomstre! Av Judy Satori - https://youtu.be/8goHIQu7q9s

MATT KAHN – Our Incredible Journey Of Experiencing The Oneness Of All That We - https://higherdensity.wordpress.com/2020/08/01/matt-kahn-our-incredible-journey-of-experiencing-the-oneness-of-all-that-we/


Forside

Kontakt Oss

Powered by LeA iTcontrol