Q Norges Blogg

Vรฅr Nye Bevissthet...

JFK Sr. Kanalisert av Losha - 22. juli 2020 - via New Dimension

JFK Sr. Kanalisert av Losha - 22. juli 2020 - via New Dimension

๐—๐—™๐—ž ๐˜ƒ๐—ถ๐—ฎ ๐—Ÿ๐—ผ๐˜€๐—ต๐—ฎ | ๐—๐˜‚๐—น๐˜† ๐Ÿฎ๐Ÿฎ, ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฌ: ๐—œ ๐—ช๐—ฎ๐˜€ ๐˜๐—ต๐—ฒ ๐—ข๐—ฟ๐—ถ๐—ด๐—ถ๐—ป๐—ฎ๐˜๐—ผ๐—ฟ ๐—ผ๐—ณ ๐˜๐—ต๐—ฒ ๐—ค ๐—š๐—ฟ๐—ผ๐˜‚๐—ฝ
Jeg har ventet spent på å snakke med alle dine vakre patrioter! Jeg vil bare si akkurat nå at jeg har sett på hva som har skjedd i din verden, og spesielt i USA i det siste ... og viktigst av alt med den såkalte QAnon-bevegelsen.

Som mange av dere leste i min siste melding som jeg ga musa mi her, avsluttet jeg den med å si "Where We Go One, We Go All" ... og ja, jeg indikerte først og fremst min godkjenning av selve bevegelsen, og Jeg ga meg støtte til det… men det var litt mer enn til og med det. Det var, som noen av dere har hørt gjennom vinrankene i de alternative mediene, at jeg var opphavsmannen til Q-gruppen. Jeg vil si, her og nå, det er riktig, men det ble ikke nødvendigvis kalt Q-gruppen på den tiden.

Q-monikeren har fått den nylig. Jeg trodde faktisk at livet mitt på jorden var i fare for mange år siden ... og jeg ønsket å sikre at [angående] de veldig viktige svikområdene som jeg hadde oppdaget ble planlagt av din dype stat (til og med tilbake den gang ), vil det kontinuerlig bli tatt skritt for å bekjempe deres uhyggelige handlinger.

Ja, jeg snakker om Federal Reserve Board, som jeg snart skulle si opp, inntil dødsfallet skjedde. Jeg hadde også tenkt å introdusere gullstandarden, og jeg hadde kunnskap om utenomjordiske hendelser som jeg trodde måtte offentliggjøres.

Så det var flere handlinger som ble tatt av den andre siden, som jeg prøvde å forberede denne snart Q-gruppen til å fortsette kampen mot de handlingene de desperat prøvde å fullføre.

Jeg har kanskje startet gruppen som nå heter Q Anon, men den har utviklet seg til en enda kraftigere gruppe medlemmer nå, og jeg er veldig stolt av alle som er involvert i den, og for å ta roret i denne veldig viktige bevegelsen mot Deep State.

Noen ganger misunner jeg alle dere som er fysisk der på dette tidspunktet fordi selv om det er mange tragiske ting som skjer, er det også spennende ting som skjer. Selv bare det å se QAnon-bevegelsen snu bordene på disse kraftige utsalgene for sosiale medier er veldig spennende! Det er veldig tilfredsstillende for meg å se.

Likevel, selv om jeg gjerne vil være der med deg, koble sammen ta din hånd og gå videre inn i en ny verden, forstår jeg alt som har skjedd med hensyn til livet mitt der, og jeg er bedre i stand til å gi et litt høyere perspektiv på alle hendelsene på jorden på dette tidspunktet, fra utsiktspunktet som jeg har nå.

Så alt fungerer slik det er ment, selv om det til tider kan se veldig deprimerende og frustrerende ut og til og med vanvittig. Jeg følte det på meg selv mange ganger mens jeg var i Det hvite hus som president. Mens intensjonene mine var gode angående områder der jeg ikke var i stand til å fullstendig oppfylle behovene til forskjellige grupper mennesker, og til og med land, i visse situasjoner ... Jeg angrer fortsatt dypt den uløste statusen til områdene der jeg forlot dem.

På noen små måter føler jeg at det å gi disse meldingene på dette tidspunktet, i løpet av denne veldig svulstige tiden på Jorden, er en bit av bot fra min side ... det er også mitt håp at disse meldingene vil bli mottatt med åpne hjerter, åpne sinn, og en vilje til å ta grep.

Musen min her har vært veldig nølende med å sette seg selv "der ute", for å si det, og det er en av grunnene til at jeg valgte henne å motta disse meldingene, fordi det er en del av hennes rolle i denne levetiden å ta mer handling ... hun gjør det nå, og jeg er stolt av henne.

Hver og en av dere har en spesialitet ... et kompetanseområde som du kan ta grep rundt. Du vet kanskje ikke engang hva dette området er på dette tidspunktet, men hvis du blir stille noen få øyeblikk og lytter, vil du til slutt høre den lille stille stemmen, som indikerer for deg, hvor din lidenskap ligger ... hvor ekspertisen din ligger.

Din kompetanse trengs veldig mye, akkurat nå. Det er avgjørende at hver stemme blir hørt på dette tidspunktet ... hver sjel er nødvendig for å legge dine individuelle forpliktelser til hele "bevegelsen". Alle dere sjeler som er samlet i en veldig viktig gruppe av slekt ånder har allerede, og vil i fremtiden, bli enestående av noen annen gruppe i dette øyeblikk av tiden ... i vår historie.

Du har gode ting å oppnå, og det vil ikke en gang ta mye tid å oppnå fordi dere alle allerede har brukt så mye tid på å forberede dere for dette øyeblikket… individuelt og samlet.

Når du kommer sammen som en mektig likesinnet gruppe som du er, er du ustoppelig! De på den andre siden vil finne ut dette veldig raskt og veldig intenst ... faktisk, de finner det ut akkurat nå (smil).

Vel, jeg ville bare inspirere deg med litt cheerleading i denne meldingen for dere alle fordi jeg er så veldig stolt av hver og en av dere, og hvordan dere ikke har tillatt den veldig bevisste og svikefulle taktikken som brukes av mainstream media, som du kaller dem, for å prøve å undergrave deg og å tvinge deg til å slutte ... å slutte å prøve ... å slutte å leve ... å slutte å puste, helt sannferdig.

Jeg mener ikke å være for dramatisk, men det var en del av planen deres for dere alle. Så du viser dem uten tvil, at du ikke vil gå ned uten kamp, og du vil kjempe til den bitre enden ... og jeg vil si deg nå, at det til slutt vil være et veldig lykkelig slutt, i Guds timing ... Jeg lover deg at ... det vil ta arbeid på alle våre deler, men jeg er alltid her med deg i ånd, hjelper deg på noen måte jeg kan, og elsker hver og en av dere, av hele mitt hjerte.

Hvor vi går en, går vi alle.

Din stadig hengivne, Jack.
https://sananda.website

JFK Sr. Kanalisert av Losha - 22. juli 2020 - via New Dimension - https://higherdensity.wordpress.com/2020/07/31/jfk-sr-channeled-by-losha-july-22-2020-via-new-dimension/


Forside

Kontakt Oss

Powered by LeA iTcontrol