Q Norges Blogg

Vår Nye Bevissthet...

Hvordan man måler frekvens- og amplitudeopplevelser

Hvordan man måler frekvens- og amplitudeopplevelser

Lurer du på hvorfor du er så lei?
Hvordan måle frekvens- og amplitudeopplevelser - lurer du på hvorfor du er så lei? Av Dr. Schavi M. Ali

Mange mennesker rundt om i verden opplever stor utmattelse og total utmattelse, så vel som andre utfordrende symptomer på det utrolige skiftet i tidene - gjenfødelsen - som blir laget av Jorden / Gaia, og som vi, som skaperverket på "Her" , lager også.

Rapporter kommer inn daglig via telefon, e-post og gjennom kommentarer på forskjellige nettsteder fra folk som trenger informasjon som er trøstende og forståelig.

Forhåpentligvis vil denne artikkelen hjelpe til med dette og legge til det jeg allerede har forsøkt å forklare i tidligere artikler.

Derfor fungerer det som en type gjennomgang og en påminnelse, men er også helt ny informasjon for noen som nettopp blir klar over visse kosmiske hendelser når de påvirker planeten vår.

Kjernen i Jorden / Gaia er kjent som "magnetfeltet", og den ytre arenaen til Jorden / Gaia er kjent som "geomagnetisk felt".

Begge mottar tilstrømming av energi fra kosmiske forekomster som solvind, plasmabølger av stråling, kjemikalier som blir gitt av haler fra kometer (som den nylige kometen "Neowise"), forskjellige portaler med energi, formørkelser, planetariske innstillinger og andre kosmiske fenomener.

Slike hendelser fører til at magnetfeltet og det geomagnetiske feltet på planeten vår "snurrer" enten raskt eller sakte på grunn av elektriske ladninger som kalles "lynnedslag" i kjernen.

Kjernen i Jorden / Gaia er kjent som Magnetfeltet
Hvordan man måler frekvens- og amplitudeopplevelser

Den eldgamle normale "spinn" forstått av "Rishis" (Vediske vismenn) var "7,83" sykluser per sekund, som de lærte var den hellige lyden av "AUM" (kalt i moderne tid, men "Hertz" -frekvenser og studert av den tyske Fysiker, Dr. Weinfried Otto Schumann, hvis forskning på dette ble kjent som "Schumann Resonance" [SR] i 1952).

Imidlertid er et mer riktig åndelig aspekt av dette som flytter oss tilbake i tid til intelligensen til "Rishis", å referere til SR som en "makt", fordi planens frekvens og amplitude sammen med menneskets kollektive bevissthet faktisk er en "makt".

Schumann Resonance Power 158 - 6. desember 2019
Hvordan man måler frekvens- og amplitudeopplevelser

En "frekvens" er en vibrasjon - en svingning - en bevegelse opp og ned.

Med så mange vibrasjonsimpulser fra kosmiske hendelser (som de som er nevnt over) og fra menneskelige kollektive bevissthetspulsasjoner, derimot noen av dem er gode (kjærlighet, fred osv.), Og noen er ikke gode (hat, krigføring, tukling med Naturen, etc.), planeten har en tendens til å være uberegnelig i sin vibrasjonsfrekvens eller "spinn".

Samtidig som planetens vibrasjonsfrekvens (eller "spinn") beveger seg opp og ned i moderne numeriske beregninger, påvirkes dens amplitude som er "styrken" og "dybden" av frekvensene i kjernen av planeten. .

Vanligvis, når vibrasjonsfrekvensen til planeten er på lavere nivåer enn den normale (og gamle) “7,83” -syklusene per sekund, har amplituden en høyere numerisk verdi.

For eksempel, hvis vibrasjonsfrekvensen er en lav "7,35", vil amplituden ofte være på et høyere numerisk nivå, for eksempel et nivå på "40", "50" eller mer - til og med i hundrevis.

For flere uker siden var “kraften” på planeten “99”. Det har til og med vært så høyt som “178” de siste månedene. Vurder en trelast som banker på et tre (som er et eksempel jeg har brukt tidligere).

Trelastjakken kan bevege armene sakte når han trekker seg tilbake på øksen for å få "kraft", og når han treffer treet, er det med en kraftig bankende bom.

Så drar han igjen øksen sakte tilbake, og gjør deretter en annen sterk bankende bom på trestammen. Den langsomme tilbaketrekningen er hans vibrasjonsfrekvens (bevegelsen av armene), og bommen ved trestammen er hans amplitude (hans slående styrke).

For å gjenta, når syklusene per sekund av Earth / Gaia er på lave numeriske nivåer, har amplitudenivåene vanligvis en høyere numerisk karakter som nettopp forklart ovenfor - begge er "kraften" i planetopplevelsen.

Likevel er det tider hvor både vibrasjonsfrekvensen og amplituden er på relativt lave numeriske nivåer sammen. . For eksempel kan vibrasjonsfrekvensen bare være “7.35”, men amplituden kan være en lav “12” på samme tid. (Husk at disse spesielle tallene bare brukes til eksempler). Faktiske "Power" -kart bør sjekkes daglig.

Jord / Gaia vibrasjonsfrekvens
Hvordan man måler frekvens- og amplitudeopplevelser

Når Jordens / Gaias vibrasjonsfrekvens er relativt sakte i bevegelse, noe som betyr at den er under normalen til “7,83”, og dens amplitude også er lav, opplever folk vanligvis dyp utmattelse og utmattelse fordi nervesystemet til det fysiske fartøyet får det samme pulseringer som Jorden / Gaia mottar.

Med andre ord, planeten vår er også utmattet og har behov for hvile, avslapning og restitusjon fra energiene som heapes på “Her” av menneskelige tanker, ord, følelser og handlinger.

Tenk på all den globale politiske og sosiologiske uroen som skjer. Jorden / Gaia sanser dette, og det samme er hele skapelsen. Denne planeten er en bevisst orb av energi.

De fleste mennesker på planeten er lei av alle argumentene; beskyldningene; kaoset; forvirringen; kjemikaliene; medisinsk malpractice; og forgiftning av vann, jord og luft.

SOURCE LIGHT kommer ikke inn i et skittent kar.
Hvordan man måler frekvens- og amplitudeopplevelser

Slik er “Mama Earth / Gaia”! Så, SOURCE sender rensninger som kan være veldig uttømmende når disse ryddingene av DNA og cellulære poster fra lange aldre utføres, og samtidig som nåværende kollektive ugjerninger også blir renset.

Her er et annet, men kort eksempel: du kan ikke plassere rent rent vann i et glass som allerede er fylt med overskyet, skittent vann.

Glasset må tømmes og renses, og deretter kan rent rent vann helles i det - eller et helt nytt rent glass kan fylles med vann. På samme måte blir Jorden / Gaia renset og ryddet. SOURCE LIGHT kommer ikke inn i et skittent kar.

Den må først renses. Jorden / Gaia mottar faktisk kraftig KILDELYS, og det er vi også. Når “Power” -tallet er høyere, føler de fleste seg mer energiske.

Alle har forskjellige "Samskaras"
Hvordan man måler frekvens- og amplitudeopplevelser

Dette kan bety at mer av menneskeheten løfter seg i bevissthet og også praktiserer åndelig kunnskap og er snillere, mer kjærlig, mer verdsatt av hele skapelsen - mennesker, dyr, planter, etc. "Mama Earth / Gaia" blir fornyet og opphøyet til et høyere sted i kosmos der det er raskere vibrasjoner og lysere LYS, og det er vi også.

Det vil være tider med tretthet, sårhet, mangel på søvn, hjertebank, hodepine, etc. - som alle er "arbeid" til "gjenfødsel", "transformasjon", "omstilling til SOURCE", av å være innstilt på å bli med i DIVINE SYMPHONY.

Innse at folk vil ha varierende opplevelser med Jorden / Gaias energikraft. Noen ganger kan en person ha begrensende energi, men hans venner og familie er helt utslitte og omvendt.

Alle har forskjellige “Samskaras” (“tidligere liv og nåværende levetidssituasjoner”) som skal leges. Imidlertid vil det være tider hvor nesten alle vil ha lignende symptomer fordi DNA-transformasjon er en kollektiv evolusjonsprosess.

Hele året 2020 vil være fylt med høydrevet kosmisk energi, og faktisk langt inn i 2024 (når Pluto flytter inn i Vannmannen fra sitt nåværende Capricorn-"besøk" som det begynte i 2008) vil det være store planetendringer værmønstre og i sivilisasjonen.

Vi opplever et skifte som ikke har skjedd på omtrent 26 000 år.

En "New Golden Age" prøver å bli født, men det vil fortsatt ta litt tid å komme helt ned i "fødselskanalen".

Forstå at vi har fått dype gaver av KILDE-fri vilje og evnen til å være sendere og mottakere av energi (informasjon) fra Jorden / Gaia og hele kosmos.

Hvis vi stiller inn på superbevisstheten til våre sjeler - våre høyere selv - vil vi bli veiledet på veldig fantastiske måter i hvordan vi kontinuerlig kan få kontakt med KILDE.

Når du tar fire dråper “Olive” av Bach Flowers fire ganger per dag under tungen, vil det lindre utmattelsen. Det er tilgjengelig i enhver anerkjent helsekostbutikk.

På et åndelig plan er et kraftig mantra for energi “AUM SHAKTI-AYEH NAMAHA” (“Å, guddommelig, jeg bøyer meg for din energi og styrke”).

Les dette høyt så mange ganger som nødvendig til du føler en økt energi. Edelstener for energi er rav, citrin, solstein, tigerjern eller turkis.

Bruk dem som bønnekuler ("mala") eller hold dem og pust dypt flere ganger om dagen - spesielt når du oppstår om morgenen.

Det viktigste er at du har tro på at KILDE har ansvaret for hele kosmos, og selv om bestemte tider kan virke utfordrende, strømmer LYS over Jorden / Gaia og inn i oss.

Det er bare det at det kommer inn med stor styrke! Strekk armene ut, og ta dypt inn pusten og motta den!

Det er "Sacred Sustenance".

Merk: Fonetisk uttale av mantraet: OM SHOCK -TEE- AHH- YEH- NAH- MAH- HA.

AUM SHAKTI-AYEH NAMAHA - Et kraftig mantra for energi

Hvordan man måler frekvens- og amplitudeopplevelser - https://www.disclosurenews.it/en/how-to-gage-the-frequency-and-amplitude-experiences/


Forside

Kontakt Oss

Powered by LeA iTcontrol