Q Norges Blogg

Vår Nye Bevissthet...

DET 9. ARKTURISKE RÅDET - "DU ER VAKKER TIL Å MØTE ARKANGELER OG HENVISTE MESTRE"

DET 9. ARKTURISKE RÅDET - "DU ER VAKKER TIL Å MØTE ARKANGELER OG HENVISTE MESTRE"

by Daniel Scranton

https://tinyurl.com/y3fme4rr

"Hilsener. Vi er Arcturian Council. Vi er glade for å få kontakt med dere alle.

Vi er ganske berømte over hele galaksen for vår spiritualitet her i det arkturiske stjernesystemet.

Vi har vært gjennom så mange forskjellige prosesser, læresetninger, øvelser, meditasjoner og forskjellige måter å kjenne oss selv på som kildeenergiverker i fysiske kropper, og det er egentlig hva dere alle er der for å oppdage. Du er der for å oppdage hvordan du skal være kildeenergi i en fysisk kropp, hvordan du kan representere kilde i det fysiske. Dere er der for å kjenne dere som guder i kjødet.

Og reisen du har vært på den kunnskapen har vært mye lengre enn reisene Arkturere har vært på gjennom historien. Når vi ble inkarnert, kom vi inn i våre fysiske kropper i en høyere vibrasjonstilstand.

Det er ikke vi som skryter. Det var et valg, og det var et valg som nesten alle på jorden har tatt i tidligere levetider i stjernersystemet vårt. Vi gjør vårt beste for å hjelpe menneskeheten, selv om opplevelsen din har vært og fortsatt er mye forskjellig fra Arcturian.

Men du trenger en stabil styrke. Du trenger vesener for å holde den høyere vibrasjonsfrekvensen, slik at vi kan ringe deg opp til oss. Vi og andre som oss gjennom galaksen og i hele universet, drar alltid med seg menneskeheten med vår intensjon, med vår kjærlighet og vår medfølelse, og vi vil fortsette å gjøre det fordi vi elsker og ærer deg så mye. Vi ønsker så mye for menneskeheten å lykkes med så mye glede og letthet som mulig. Og du lever på et tidspunkt akkurat nå der det er vanskelig å få glede og letthet.

Derfor inviterer vi deg til å lene deg mer på oss.

Lene deg på erkeenglene mer.

Lene deg til de oppstegne mestrene mer.

Overgi deg til invitasjonene våre om å være i en høyere vibrerende tilstand, og du vil finne deg selv der.

Du har allerede kommet så langt, og de av oss i de høyere riket er klare til å gi deg den siste lille nudgen, slik at du kan katapultere dere inn i den femte dimensjonen og slik at dere kan begynne å leve bedre liv der i den fjerde.

Du er våken nok til å motta det vi i de høyere rike har å tilby.

Du er våken nok til å reise deg opp og møte oss i det vakre rom som vi kan skape sammen, en ny femte dimensjon, en ny måte å kjenne dere på som kilde energiverker i fysiske kropper.

Og når du kommer dit fra å ha vært så langt borte fra det å vite, når du kommer dit fra å ha følt deg så adskilt fra Source, er det en enorm tur.

Vi er Arcturian Council, og vi har hatt glede av å komme i kontakt med deg. ”

DET 9. ARKTURISKE RÅDET - "DU ER VAKKER TIL Å MØTE ARKANGELER OG HENVISTE MESTRE" - https://www.ashtarcommandcrew.net/profiles/blog/


Forside

Kontakt Oss

Powered by LeA iTcontrol