Q Norges Blogg

Vår Nye Bevissthet...

ASCENSJONSRAPPORT: 8: 8 LIONS GATE ROYAL Ekteskapskoder og FELINE DNA-AKTIVERING

ASCENSJONSRAPPORT: 8: 8 LIONS GATE ROYAL Ekteskapskoder og FELINE DNA-AKTIVERING

Kjære brødre og søstre.

Hilsen de høyeste. Vi kommer frem i dette øyeblikket av din tid, for å dele med deg essensiell og hellig informasjon angående den kommende 8: 8 løveportalen. Mange av dere opplever de intense energiske bølgene som bombarderer Jordens atmosfære for tiden, og som virkelig er ulikt noe noen av oss noen gang har opplevd før.

Disse fotoniske lyspartiklene blir dispensert fra vår sentrale sol-alcyone, og de kommer gjennom stjernesystemet til Sirius og plukker opp galaktiske DNA-oppgraderingskoder fra Sirius-stjernesystemet. Dette er laserstråler av lyspartikler / Gamma-stråler som for tiden bombarderer det jordiske planet på et virkelig enestående nivå. For mange av dere manifesteres denne intense tilstrømningen av lette partikler i karene dine som noe uvanlige og utfordrende fysiske symptomer.

Årsaken til dette er at alle stedene i dine fysiske, emosjonelle og energiske systemer der du har holdt fast på troen på mangel eller faktisk noen av 3D-programmeringene, må identifiseres, adresseres og til slutt utryddes, da ingen av disse begrensede troene kan kjøpes med deg inn i femte dimensjonsbevissthet. Det er viktig at du holder deg på toppen av hydrasjonens belove, kokosnøttvann og elektrolytter er sannsynligvis den kraftigste motgiften for oppstigningssymptomer ettersom gamma-ray fotoniske lyspartikler varmer opp DNA-spiralene våre mye som hvordan en mikrobølgeovn varmer opp kornkjerner for å få dem til å poppe.

Dette forårsaker en ekstrem opplevelse av dehydrering for mange, og derfor kan vi ikke understreke nok hvor viktig det er for deg å holde deg oppå hydratiseringsnivåene dine. Dette nummeret ett tips vil gjøre det mulig for deg å bevege deg dyktig og mesterlig gjennom denne 8: 8 Lions Gate-oppgraderingen.

Energiene viser seg å være veldig utfordrende for mange for øyeblikket når vi er vitne til den siste handlingen fra Deep state vs god (GOD WINS) Som vi har sagt om og om igjen i disse skriftlige overføringene har lyset allerede vunnet og hva vi er vitne er fangsten hvis du vil i de lavere dimensjonale rikene.

I den femte dimensjonale bevisstheten har lyset allerede vunnet, og jorden har allerede steget opp, og tidslinjen der vi samlet skal oppleve dette er avhengig av mengden humanistiske barn som våkner ut av den falske tredimensjonale matrisen. Så mye av det du er vitne til blir utspilt i kollektivet er en kontrollert operasjon for å avsløre de onde planene i den dype staten ... for mange av humanistiske barn kan dette se ut til å være noe destabiliserende når det blir sett på fra en lavere dimensjonal perspektiv, dette er grunnen til at vi aktivt oppfordrer deg til å oppfatte den nåværende situasjonen fra ditt hjerte - ditt hjerte vet at Gud vinner, ditt hjerte vet at dette er sluttidene, hjertet ditt vet at vi galopperer raskt mot gullalderen, ditt hjerte vet at lyset har vunnet, hjertet ditt vet at mørket bare er fraværet av lys og i seg selv ikke eksisterer og er umulig ……….

I denne gatewayen er det enorme aktiveringer som foregår med de 144000 tvillede Souls-stjernefrøene når det gjelder å komme på nettet av alt sovende kattedNA. Dette katte-DNAet strekker seg tilbake til tidspunktet for The Big Bang - tiden da de 144000 tvillede Souls-stjernefrøene deles ut som en monadisk sjelegruppe.

Helt fra begynnelsen av skapelsen, som Guds vesener, utviklet sjelen vår seg til et ekstremt høyt nivå, og vi inntok vår plass som en del av grunnleggerløpet om lyra, som også blir omtalt som vekterne for dette spesielle galaktiske systemet. Som lyranske vesener tilbrakte vi eoner av tid i disse katteformene som serverte mange nyutviklede planeter, og hjalp til på ufyselige måter med å opprettholde dyptgående nivåer av harmoni og skapelse i galaksen.

Etter et tidsrom fikk et eksperiment lov til å foregå på det jordiske riket som tillot moderjord å falle fra å være i en veldig høy tetthet til tredje tetthet, også kjent som den tredje dimensjonen. Da dette skjedde, aktiverte dette et slør av glemsomhet på et personlig og kollektivt nivå for alle inkarnerende sjeler i det jordiske rike.

Dette eksperimentet som ble tillatt å foregå fra de høyeste nivåer av åndelig autoritet skapte et scenario der de aller fleste humanistiske høyere DNA-tråder ble manipulert til en sovende tilstand i påvente av tidspunktet for det store skiftet fra Kali yuga til gullalderen.

Kjære brødre og søstre vær vennlig å vite at dette er tidspunktene vi alle har ventet på. Tiden er nå for en masse galaktivering av vårt katte-DNA, og dette blir aktivert på nytt av våre galaktiske eldste brødre og søstre som er intrikat en del av vårt høyere selv og holder aspekter av vårt høyere selv som også inkarneres samtidig og samtidig på parallell tidslinjer og i høyere dimensjonale bevissthetsreamer innenfor dette evige øyeblikket av nå.

Det er nok å si at det er absolutt null separasjon mellom deg og din lyran katte galaktiske sel

f og høyere selv. Du har full tilgang til alle deres åndelige krefter og koder, og vær oppmerksom på at denne 8,8 løpesporten virkelig og dypt aktiverer dette løftet.

Energiene bygger nå raskt mot 8,8 lionsgate og vår elskede kanal jenji blir guidet av oss i de høyere riket for å lette en kraftig overføring på den datoen som jobber spesifikt med lyranens høye aspekter av sjelen. Vi blir kalt til å komme sammen på denne Potente portaldatoen for å jobbe med VÅRE Lyran-aspekter med høyere selvtillit for å aktivere en dyp legning for alle. Vi blir også guidet til å fjerne alle lavere tidslinjer for å gjøre plass for det kongelige ekteskapet med løven og løvinnen i deg og uten og på et stort kollektivt nivå. Dette er en enorm galaktisk seremoni som vi blir bedt om å tilrettelegge når våre galaktiske sjelefamilier bakker mannskapet.

 

Vær oppmerksom på at dette er en vigselseremoni av den høyeste universelle orden som er satt til å utrydde mange falske karmiske kontrakter som virkelig har gått sin gang. Det er så viktig nå at alle de 144000 stjernefrøene frigjør alle giftige forhold og relasjoner som opererer fra vibrasjon av mangel og kontroll for å skape et guddommelig hellig rom for partnerskap å manifestere som er i vibrasjonsinnretning med din høyeste åndelige skjebne.

 

Vennligst se detaljene nedenfor om hvordan du bestiller på dette 8: 8 kongelige bryllupet Lions Gate-sendingen. Vennligst vis brødre og søstre at alle gjør det så bra, og at vi i de høyere rike faktisk er ærefrykt for menneskehetens raske fremgang åndelig. Vær oppmerksom på at vi absolutt elsker deg, og at vi er evig her for deg som heier deg noen gang hjemover - tilbake til nåværende øyeblikk av NÅ, nullpunktfeltet var alle tidslinjer møtes og konvergerer.

i kjærlighet og evig lys jenji og den hvite ulvstammen

 

8: 8 Lions Gate-sending

8,8 løveporten overføring vil finne sted 8. august 2020, klokken 20.20. UK-tid. I denne overføringen blir vi kalt til å komme sammen for å fullstendig og fullstendig aktivere vårt galaktiske Lyran-kattedNA. Vårt katte-DNA strekker seg helt tilbake til begynnelsen av vår sjels skaperverk og inneholder således mange av våre åndelige gaver og krefter som er vår førstefødelsesrett og ble sendt til oss av vår mor Fader Gud. Vi blir kalt til å komme sammen på denne Potente portaldatoen å arbeide med våre Lyran høyere selv-aspekter for å aktivere en dyp helbredelseseremoni for de guddommelige maskuline og guddommelige feminine kollegene.

Vi blir også guidet til å fjerne alle lavere tidslinjer for å gjøre plass for det kongelige ekteskapet med løven og løvinnen i deg og på et kollektiv nivå ... Dette er en enorm galaktisk seremoni som vi blir bedt om å tilrettelegge som våre galaktiske sjelefamilier bakkemannskap.

Denne overføringen vil skje i en gruppe på Facebook, og det er veldig viktig at alle dere som melder deg på overføringen, leser PDF tydelig, som gir deg fulle instruksjoner om å bli med i den splitter nye gruppen. Vær oppmerksom på at dette hellige og kraftige arbeidet er tilbys på energisk utvekslingsbasis. her er lenken for å bestille hvis du leser dette på en mobil enhet

https://www.matahariji.com/latest-webinar

ASCENSJONSRAPPORT: 8: 8 LIONS GATE ROYAL Ekteskapskoder og FELINE DNA-AKTIVERING - https://www.ashtarcommandcrew.net/


Forside

Kontakt Oss

Powered by LeA iTcontrol